Export Accelerator Program
Overweeg je internationaal actief te worden? En wil je groei op buitenlandse markten realiseren? Meld je dan nu aan voor het Export Accelerator Program! Dit programma helpt jou om gestructureerd toe te werken naar een positieve cashflow uit het buitenland. Groei van incidentele internationale orders naar een structurele omzet uit het buitenland, onderzoek nieuwe en specifieke buitenlandse markten, ontdek wie je klant is en hoe je hen het beste kunt bereiken!

Samen met andere ondernemers doorloop je zeven online groepssessies. Iedere week werk je zelfstandig aan praktijkopdrachten ter voorbereiding en afronding van deze sessies. Door regelmatig met elkaar de voortgang te delen en elkaar te voorzien van feedback, leer je van elkaars uitdagingen en successen.

Voor wie?
Het programma is speciaal voor midden- en kleinbedrijven met een stevige positie op de Nederlandse markt, die een groeistrategie volgen en structureel een positie op buitenlandse markten willen realiseren. MKB-bedrijven die van incidentele internationale orders naar structurele buitenlandomzet willen groeien, alsmede ervaren exporterende bedrijven die een specifieke, nieuwe buitenlandse markt willen betreden.

Wat gaan we doen?
Verspreid over een periode van tien weken vinden er 7 groepssessies, en 1 fysieke bijeenkomst ter afsluiting, plaats over specifieke onderwerpen waaronder bepalen marktpotentie buitenlandse markt, Decision Making Unit (DMU), klantprobleem en meer. Daarnaast voer je ter voorbereiding en ter afronding van iedere module praktijkopdrachten uit. De groepsbijeenkomsten zijn voornamelijk online en zijn verdeeld over deze ochtenden met een duur van 2 tot 3 uur.

Goed om te weten
Om het programma effectief te doorlopen maak je gebruik van Microsoft Teams. Je krijgt daar een uitnodiging voor zodra je deelname is bevestigd. In deze omgeving vinden de digitale sessies plaats en staan de praktijkopdrachten welke je uit moet voeren ter voorbereiding. De start en afronding van het programma zullen fysiek plaatsvinden.

  • De deelnemersgroep wordt beperkt tot 8 bedrijven om zoveel mogelijk interactie mogelijk te maken. Na aanmelding volgt een intakegesprek.
  • Bij meer animo voor het programma wordt een volgende editie georganiseerd.
  • Deelnamekosten zijn € 500,- exclusief BTW per bedrijf, max 2 deelnemers per bedrijf.

Aanmelden
De 2e editie van 2021 is van start gegaan. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Heb je wel interesse om deel te nemen aan het Export Accelerator Program, neem dan contact op met een van onze project managers. Volgend jaar gaat er weer een nieuwe editie van start. Zij kunnen je al informeren over de mogelijkheden.

Mark Koppers op 06-5424 4132 of met
Renée Versteegde-Derks op 06-4699 6019.